pixel

Referenties import (1)

Wat klanten vertellen over ons

Klantreferenties Import

Dhr. Stein

De importwens van de heer Stein was een hele bijzondere. De auto waar ze naar op zoek waren moest volledig reukvrij zijn. De vorige B180 die ze bij de merkdealer hadden aangeschaft was dat niet en dat ging uiteindelijk toch teveel de nadruk leggen. Na een zoektocht van twee weken heeft Fortis Automotive import de juiste auto gevonden en rijden ze nu naar volle tevredenheid in de nieuwe B180.

Zeewolde

“Fortis Automotive heeft nu voor de tweede keer een prachtige auto voor mij geïmporteerd. Ik had een specifieke wens om een jong gebruikte Audi SQ5 te importeren met een bescheiden kilometerstand. Deze Audi is werkelijk van alle gemakken voorzien en via Fortis Automotive ook bestickerd en daarnaast zijn ook de ringen gespoten in dezelfde lakkleur. Ik ben erg blij met deze aanschaf die mij 25.000 euro scheelde ten opzichte van de nieuwprijs!”

Hilversum

“Via Fortis Automotive import hebben wij twee Volvo’s XC 90 geïmporteerd. Wij waren voor onze onderneming op zoek naar een strakke en professionele uitstraling voor ons bedrijf en zochten daar de juiste auto bij. Na een intensieve zoektocht is het Fortis gelukt om aan onze wens te voldoen en rijden wij inmiddels naar volle tevredenheid rond dankzij de import diensten van Fortis Automotive import!”

Dhr. Gerwen

“Fortis Automotive import heeft afgelopen week deze BMW 420i High Exexcutive Gran Coupe met een M-pakket geleverd aan mij. Via de website ben ik in contact gekomen en heb ik een zoekopdracht neergelegd voor een BMW die nog geen jaar oud mocht zijn en minder dan 20.000 km gelopen had. Daarnaast moest de BMW zeer rijk uitgerust zijn. Na een intensieve zoektocht van twee weken is Fortis Automotive er uiteindelijk in geslaagd om mijn droomauto te vinden. Bedankt voor de plezierige samenwerking en mijn volgende auto haal ik ook zeker weer bij jullie!”

Mevr. Aerdenhout

“Via een kennis werd ik geïnformeerd over de importdiensten van Fortis Automotive. Uiteindelijk hebben ze voor mij een mooie Mercedes C200 cabriolet uit Duitsland geïmporteerd. Ik ben erg blij met mijn droomauto en kan iedereen de importdiensten van Fortis Automotive aanbevelen.”

Back to top