pixel

Referenties import

Wat klanten vertellen over ons

Klantreferenties Import

BMW 2-serie cabrio voor mevrouw Peterse

“Voor mevrouw Peterse uit Nijmegen hebben wij deze prachtige BMW 2-serie cabrio ge├»mporteerd. Zij heeft bij ons deze mooie auto gevonden, een jong exemplaar met een lage kilometerstand, met het interieur en optielijst precies zoals ze wilde. En dat ook nog eens voor een mooie prijs! Het team van Fortis Automotive wenst mevrouw Peterse veel prettige en veilige kilometers toe!”

Audi A5 voor mevrouw Nautinga

“3 Jaar geleden hebben wij voor mevrouw Nautinga uit Heel een Audi A3 Cabrio ge├»mporteerd; nu staat deze A5 Cabrio voor haar klaar! Veel gelukkige kilometers gewenst en wederom bedankt voor het vertrouwen!”

Renault Captur Automaat Zilver Mevrouw van der Meer

“We waren al een tijdje op zoek naar een comfortabele auto met een automatische transmissie en een hoge zit. Na een bezoek aan Fortis Automotive hebben we besloten om de auto die we zochten te laten importeren via Fortis. Naar volle tevredenheid hebben we uiteindelijk gekozen voor een Renault Captur automaat. We zijn zeer tevreden over de auto en over de verleende service!”

Audi Q5 zilver voor de heer Rotgans

“Na een lange zoektocht van ruim 1,5 maand hebben we onze droomauto kunnen importeren via Fortis Automotive import. We wilden een Audi Q5 die echt aan alle wensen voldeed met een heel specifiek optiepakket. Gelukkig is de zoektocht uiteindelijk geslaagd door snel handelen van Fortis Automotive.”

Mercedes SLK zwart voor de heer Los

“Uitermate tevreden over de service van Fortis Automotive. We wilden al lange tijd een Mercedes SLK 200 met een acceptabele kilometerstand en dealeronderhouden via Mercedes Benz. Via Fortis Automotive import de juiste SLK 200 gevonden die bij de Mercedes dealer in Duitsland stond met een mooie kilometerstand en volledig dealeronderhouden.”

Porsche 911 GT3 voor de heer Boezeman

“Wauw! Wat een bijzondere wagen. Wij zijn vereerd dat we deze mooie wagen voor meneer Boezeman mochten importeren. Omdat het een zeer schaars model betreft, was het aanbod op de Nederlandse markt summier. Daarom schakelde meneer Boezeman ons in voor een zoektocht naar de perfecte Porsche 911 GT3. Het resultaat was dit prachtige exemplaar met dieppaarse kleur. En wat een geluid maakt deze briljante machine. Het hele traject was een feestje, zowel voor het team van Fortis Automotive als voor de klant. Wij wensen meneer Boezeman veel plezierige kilometers toe, en tot de volgende keer!”`

Back to top