Referenties import

Wat klanten vertellen over ons

Klantreferenties Import

Ford Transit Courier donkerblauw de heer Hermsen

“Afgelopen week hebben we deze prachtige Ford Transit Courier kunnen leveren aan de heer Hermsen. “Ik was al een lange tijd op zoek naar een jonge gebruikte bestelbus. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Fortis Automotive import die deze jong gebruikte Ford Transit Courier voor mij geïmporteerd heeft. Ik ben er ontzettend blij mee en wil Fortis Automotive import bedanken voor de goede service.”

Open Crossland X oranje De heer de Groot

“Via een kennis van mij die reeds een auto geïmporteerd had terecht gekomen bij Fortis Automotive waar ik een zoekopdracht had neergelegd voor een Opel Crossland X. Binnen een week was onze droomauto gevonden en binnen drie weken konden we ermee wegrijden. We zijn er erg blij mee en het importeren van een auto gaat erg gemakkelijk en professioneel via Fortis Automotive import.”

Renault Captur Automaat Zilver Mevrouw van der Meer

“We waren al een tijdje op zoek naar een comfortabele auto met een automatische transmissie en een hoge zit. Na een bezoek aan Fortis Automotive hebben we besloten om de auto die we zochten te laten importeren via Fortis. Naar volle tevredenheid hebben we uiteindelijk gekozen voor een Renault Captur automaat. We zijn zeer tevreden over de auto en over de verleende service!”

Audi Q5 zilver voor de heer Rotgans

“Na een lange zoektocht van ruim 1,5 maand hebben we onze droomauto kunnen importeren via Fortis Automotive import. We wilden een Audi Q5 die echt aan alle wensen voldeed met een heel specifiek optiepakket. Gelukkig is de zoektocht uiteindelijk geslaagd door snel handelen van Fortis Automotive.”

Mercedes SLK zwart voor de heer Los

“Uitermate tevreden over de service van Fortis Automotive. We wilden al lange tijd een Mercedes SLK 200 met een acceptabele kilometerstand en dealeronderhouden via Mercedes Benz. Via Fortis Automotive import de juiste SLK 200 gevonden die bij de Mercedes dealer in Duitsland stond met een mooie kilometerstand en volledig dealeronderhouden.”

VW Polo grijs voor Mevrouw Groen

“Erg blij met mijn nieuwe Polo. Het scheelde me toch behoorlijk geld in vergelijking met de nederlandse prijzen voor de VW Polo. Achteraf nog naar volle tevredenheid Cruise Control erin laten zetten. Bedankt voor de goede service!”

Back to top