pixel

Referenties import (2)

Wat klanten vertellen over ons

Klantreferenties Import

Dhr. Meppelink

“Leuk contact gehad vanaf koop tot aan aflevering. Keurig op de hoogte gehouden. Ondertussen al met de auto op wintersport geweest wat super beviel. Kom zeker langs voor een gezellige kop koffie binnenkort!”

Dhr. Bootsman

“Kwam op internet Fortis Automotive tegen. Langs geweest om te kijken wat zij voor mij konden betekenen. Na een weekendje zoeken, de Passat cc naar wens gevonden. Vanaf de handtekening onder het contract tot aan de aflevering ging lekker vlot. Ook de afwikkeling van een klein garantiepuntje is super opgelost. Ik ben helemaal blij met de keuze voor mijn Passat en voor Fortis.”

Dhr. Bakker

“ De afdeling verkoop van Fortis heeft mij super geholpen in de zoektocht naar mijn Volvo.  Het algehele traject is vanaf koop tot aflevering snel en netjes verzorgd door de heren.”

Dhr. Brinks

“Ik zal iedereen aanraden bij import van een auto naar Fortis te gaan. Voor mij was import nieuw en best spannend. Nico heeft dit keurig verzorgd. Een echt pluspunt is de vijf jaar fabrieksgarantie die ik nu op mijn Audi A6 heb.”

Dhr. Rens

“Voor mij was import een nieuw fenomeen. Verkoper Sander heel enthousiast en heeft de auto zelf gehaald in Duitsland waarvandaan ik zelf een foto kreeg. Wij zullen hier voor onze volgende auto zeker weer aankloppen.”

Dhr. Löbker

 

Via Google kwamen wij bij Fortis Automotive terecht. Wij zagen dat zij een Mini Clubman aanboden welke nog in Duitsland stond. Via de mail waren wij er in een middag uit betreft de inruilprijs. Twee weken na het ondertekenen van de overeenkomst rijden wij in deze prachtige Clubman. Bedankt voor de goeie service!

Dhr. Kreikamp

 

Op zoek naar een V60 Hybrid kwam ik bij Fortis Automotive terecht. De V60 met 0% bijtelling was niet meer leverbaar in Nederland.  Fortis Automotive heeft de V60 nog net op tijd kunnen importeren. Helder en snel zaken doen! Voor de opvolger weet ik jullie zeker weer te vinden.

Back to top