pixel

Referenties import (3)

Wat klanten vertellen over ons

Klantreferenties Import

Dhr. Gijsbertsen uit Ede

“Vandaag hebben we voor de heer Gijsbertsen uit Ede deze prachtige Mercedes C180 Coupe afgeleverd. De heer Gijsbertsen was al enige tijd op zoek naar deze uitvoering van de C180 en had de opdracht neergelegd bij Fortis Automotive import. Na een zoektocht van een week hadden we de juiste uitvoering voor hem gevonden. Deze Mercedes C180 is voorzien van een AMG pakket voor het interieur en voor het exterieur. We zijn blij dat we weer een klant naar volle tevredenheid op weg konden helpen.”

Dhr. Rutten uit Soest

“Begin 2016 door Fortis Automotive mijn schitterende Mercedes C220 CDI laten importeren. Tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van gehad. Bij het eerste gesprek werd mij de werkwijze duidelijk uitgelegd, werd mij een in nieuw staat verkerende auto beloofd en kreeg ik een keurig uitgesplitste offerte voorgelegd. Bij levering bleek er geen woord aan gelogen en stond er inderdaad een in nieuw staat verkerende auto op mij te wachten. Voor garantie een keertje moeten terugkomen en dit werd netjes opgepakt. Tot op heden zeer tevreden over de diensten van Fortis Automotive.”

Dhr. M. Stundebeek uit Wijchen

“Ben zeer positief over mijn aangeschafte Mercedes A180 en de werkwijze van Fortis Automotive. Voor mij voelde het eindelijk weer eens als een bedrijf dat moeite voor je doet. Tijden het import traject werd ik keurig op de hoogte gehouden en vooraf kreeg ik een keurige beschrijving van de staat van de auto. Als nieuw en ook nog eens met 2 jaar junge sterne garantie.”

Dhr. J. Visser uit Egmond aan Zee

“Ik kan u zeker Fortis Automotive aanbevelen voor het laten importeren van uw droomauto. Ze zijn transparant, maken waar wat ze beloven en hebben mij mijn mooiste auto ooit geleverd.”

Dhr. M. Vis

“Import proces is prima verlopen. Tussentijds een update, auto verkeerde bij aflevering in nieuwstaat en alles ging conform afspraak. Ik zou Fortis Automotive daarom zeker aanbevelen.”

Dhr. L. Dekker

“Geweldig goed en bijzonder tevreden over de werkwijze en diensten van Fortis Automotive.”

Back to top