pixel

Referenties import (4)

Wat klanten vertellen over ons

Klantreferenties Import

Dhr. van de Berg uit Veenendaal

“Ik ben onlangs de trotse bezitter geworden van een zeer fraaie Mercedes GLA die door Fortis Automotive is ge├»mporteerd uit Duitsland. Ik had mijn specifieke wens voor deze auto drie weken geleden bij Fortis Automotive neergelegd. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle aflevering van een deze prachtige import auto. Fortis Automotive is mijn perfecte partner voor import!”

Dhr. van Zanten uit Apeldoorn

“Vandaag hebben we voor de heer van Zanten uit Apeldoorn deze prachtige Seat Alhambra FR afgeleverd. Speciaal op klantwens is deze Alhambra ge├»mporteerd uit Duitsland omdat de 2,0 liter TSI motor in Nederland niet meer verkrijgbaar is. De FR uitvoering is werkelijk van alle gemakken voorzien en bijzonder luxe uitgevoerd. Wij wensen de heer van Zanten heel veel plezier met zijn nieuwe aanwinst en veel veilige kilometers toe.”

Audi Q5 zwart voor de heer Gooden

“Wij waren al een tijdje op zoek naar een grotere auto met name voor onze honden die we nu telkens niet mee konden nemen vanwege gebrek aan ruimte in onze BMW 2 serie. Na een intensieve zoektocht is uiteindelijk onze droomauto gevonden. We zijn erg blij met de Q5 en met name zeer te spreken over de goede service en communicatie gedurende het traject”

VW Beetle grijs voor mevrouw van Heugten

“Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe Beetle. Dit was precies de auto waar ik naar op zoek was en uiteindelijk is het gelukt om hem te importeren.”

Back to top