pixel

Nieuwsitem

Pinkstershow bij Fortis Automotive groot succes!!

De Pinkstershow van Fortis Automotive afgelopen maandag was en groot succes! Om 10:00 uur stonden Jeen, Gert en Simone klaar om de bezoekers te verwelkomen. Het was een stralende zonnige dag dus ruimte genoeg om buiten op het terrein met gepaste afstand onze occasions te bewonderen, testen en advies in te winnen. Dat is wat wij bij Fortis Automotive het liefste doen: de klant met een goed gevoel en voldoende geïnformeerd naar huis te laten gaan.

Naast de mooie occasions die klaarstonden voor bezichtiging vierden wij ook een feestje. Het thema was Ferrari’s&bubbels. Wij hebben de mogelijkheid geboden om te komen kijken èn op de foto te gaan met onze nieuwe aanwinst de Ferrari 599 GTB.
Dat dit een feestje was voor de autoliefhebber om met deze unieke sportwagen op de foto te kunnen hebben wij gemerkt! Veel mensen kwamen een kijkje nemen en op de foto. Na afloop maakte het proosten met bubbels de dag compleet.

Altijd leuk om nieuwe mensen te mogen verwelkomen en wij kijken alweer uit naar volgend jaar waar we ook weer iets leuks gaan bedenken voor de Pinkstershow.
Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Hou dan onze website en social mediakanalen in de gaten.
Tot snel!

Back to top